Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

Sofinancira:
MOL logotip SLO promocijski mali 2
triglav

FS1 logo

MIZS logo

 

                 SZS1 logo


sodelujemo v programu

S športom je življenje lepše

Plesno-gibalne urice (4 - 7 let)

 

PLESNO-GIBALNE URICE

(4 – 7 LET)

TOREK

16.45 – 17.45

ČETRTEK

16.45 – 17.45


Plesno-gibalne urice so namenjene otrokom v starosti od štirih do sedmih let. Otroci na igriv in pester način spoznavajo naravne oblike gibanja, nekatere osnovne gimnastične vaje, preproste igralne oblike ter se preko zabavnih otroških plesov seznanijo s prvimi plesnimi koraki.

 

Kaj otrok doseže skozi vadbo?

Pri plesno-gibalnih uricah otroci preko najrazličnejših elementarnih iger in gibalnih nalog razvijajo svoje gibalne in funkcionalne sposobnosti. Cilj vadbe je, da otroci pridobijo čim več različnih gibalnih izkušenj, ki bodo osnova za njihovo nadaljnje vsakdanje življenje ali pa celo športno kariero.

Preko plesno-gibalnih igric otroci razvijajo koordinacijo, orientacijo v prostoru, gibljivost, ravnotežje in občutek za ritem. Pri vadbi si pomagamo z najrazličnejšimi pripomočki in orodji, ki so prilagojeni razvojni stopnji otrok in njihovim sposobnostim. Vadba poteka ob glasbi, ki v otrocih spodbudi potrebo po gibanju in jih motivira. Otroci vadijo sami, brez spremstva staršev, pod vodstvom strokovno usposobljenega kadra.

 

Vadba poteka od septembra do konca junija v Vadbenem centru Moste.


Za obiskovanje programa Plesno-gibalne urice izpolnite pristopno izjavo.

5           9           4          

 

 

 

 

Vse pravice pridržane © 2014 Športno društvo Moste