Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

Sofinancira:
MOL logotip SLO promocijski mali 2
triglav

FS1 logo

MIZS logo

 

SZS1 logo
BTC City


sodelujemo v programu

S športom je življenje lepše

TRX

TRX

TOREK

18.00 – 19.00

ČETRTEK

18.00 – 19.00

Glede na število prijav si pridržujemo pravico do spremembe urnika. 

POZOR!

Ker verjamemo, da je raznolikost gibanja izjemno pomembna za zdrav telesni razvoj in vsestransko funkcionalnost telesa, vam nakup karte omogoča obisk katerekoli vnaprej izbrane vadbe v okviru programov vadb za odrasle. Glede na izbrano število tedenskih obiskov si torej ob včlanitvi izberete termine katerihkoli vadb, ki jih boste obiskovali. Tako si lahko sestavite povsem svoj program, ki vam bo popolnoma pisan na kožo.


Primer: katerakoli karta za 3x tedenski obisk terminov vam omogoča, da si vnaprej izberete tri različne (ali enake) termine vadb v enem tednu, na primer

> PON 19.30-20.30 (Pilates)
> SRE 19.00 - 20.00 (TRX)
> SOB 18.00 - 19.00 (Funkcionalna vadba)
 
 

Ne spreglejte tudi naše časovno omejene AKCIJE:

  • če pripeljete novega člana, ste deležni 50% popusta pri naslednjem nakupu enake karte, kot jo je kupil novi član.
  • *novi član je vsak, ki v vadbeni sezoni 2017/2018 ni bil sam včlanjen v društvo oziroma v društvo ni bil včlanjen njegov otrok.


PREDSTAVITEV VADBE

TRX (Total body Resistance eXercise) je visokointenzivna vadba s trakovi, ki spominja na funkcionalno vadbo. Posebnost so TRX trakovi, s katerimi krepimo mišice s pomočjo lastne teže in gravitacije. Je kompleksna vadba, saj se med treningom osredotočamo na moč, vzdržljivost, stabilizacijo telesa in ravnotežje, lahko pa tudi na eksplozivnost. S tovrstno vadbo hitro učvrstimo in izoblikujemo svoje telo, da je tudi na videz fit in zdravo.


Za koga je primerna?

Vadba je primerna za vse posameznike, bolj in manj telesno aktivne. Zahtevnost vadbe je prilagodljiva, saj s položajem telesa lahko kontroliramo zahtevnost izvedbe posamezne vaje. 


Kako poteka?

TRX vadba se izvaja z neelastičnimi trakovi, ki so vpeti v sidrišče v strop. Vaje izvajamo z lastno težo in se hkrati upiramo sili gravitacije. Pri vadbi je aktivno celo telo, predvsem pa se razvija izjemna stabilizacija jedra (t.i. core stability).


 

Za obiskovanje programa TRX izpolnite pristopno izjavo.

 

Prijave sprejemamo po telefonu na številko + 386 1 542 20 80 ali po e-pošti na naslov:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


TRX.2018


5           9           4          

 

 

 

 

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste