Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

Sofinancira:
MOL logotip SLO promocijski mali 2
triglav

FS1 logo

MIZS logo

 

SZS1 logo
BTC City


sodelujemo v programu

S športom je življenje lepše

Tekaška skupina

TEKAŠKA SKUPINA

TOREK

18.00 – 19.00

ČETRTEK

18.00 – 19.00

PETEK

17.30 – 18.30

*Glede na število prijav na posamezni termin si pridržujemo pravico do spremembe urnika. Z vadbo bomo pričeli, ko bo doseženo zadostno število prijav.

 

 POZOR! 

Ker verjamemo, da je raznolikost gibanja izjemno pomembna za zdrav telesni razvoj in vsestransko funkcionalnost telesa, vam nakup karte omogoča obisk katerekoli vnaprej izbrane vadbe v okviru programov vadb za odrasle. Glede na izbrano število tedenskih obiskov si torej ob včlanitvi izberete termine katerihkoli vadb, ki jih boste obiskovali. Tako si lahko sestavite povsem svoj program, ki vam bo popolnoma pisan na kožo.

 

 Primer: katerakoli karta za 3x tedenski obisk terminov vam omogoča, da si vnaprej izberete tri različne (ali enake) termine vadb v enem tednu, na primer 

  • > PON 19.30-20.30 (Pilates)
  • > SRE 19.00 - 20.00 (TRX)
  • > SOB 18.00 - 19.00 (Funkcionalna vadba)


Ne spreglejte tudi naše časovno omejene AKCIJE:

  • če pripeljete novega člana, ste deležni 50% popusta pri naslednjem nakupu enake karte, kot jo je kupil novi član.
  • *novi član je vsak, ki v vadbeni sezoni 2016/2017 ni bil sam včlanjen v društvo oziroma v društvo ni bil včlanjen njegov otrok.


PREDSTAVITEV VADBE

Tek je v zadnjem času postal eden izmed najbolj priljubljenih aktivnosti v prostem času. Dokazano je, da prav aerobna vrsta vadbe najbolj pozitivno vpliva na naš sistem iz vidika zdravja. S tekom razvijamo dihalne in srčno-žilne funkcije, kar pomeni, da vplivamo na delovanje našega srca, uravnavamo naš krvni pritisk, zmanjšujemo možnost nastanka diabetesa in drugih bolezenskih stanj.

 

Komu je namenjena?

Tekaška vadba je primerna tako za začetnike kot tudi za bolj trenirane rekreativne tekače. S skupinsko vadbo bomo skrbeli za boljšo telesno pripravljenost, večjo funkcionalnost telesa ter za splošno dobro počutje. Vadba je prilagojena posameznikovim sposobnostim ter željam, temu primerno so oblikovane tudi skupine

 

Kako poteka?

Pri tekaški vadbi bomo izvajali kombinacije teka, vaj za moč mišic, s katerimi bomo krepili mišice celega telesa in s tem vplivali na ekonomičnost našega teka, ter izpopolnjevali tekaško tehniko. Vadba bo potekala v naravi.

 

Vadba bo potekala od septembra do novembra ter od marca do avgusta.

 

Za obiskovanje tekaške skupine izpolnite pristopno izjavo.

Prijave sprejemamo po telefonu na številko + 386 1 542 20 80 ali po e-pošti na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

tekaska sk

5           9           4          

 

 

 

 

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste