Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

Sofinancira:
MOL logotip SLO promocijski mali 2
triglav

FS1 logo

MIZS logo

 

SZS1 logo
BTC City


sodelujemo v programu

S športom je življenje lepše

Pilates

PILATES

PONEDELJEK

19.00 – 20.00

SREDA

19.00 – 20.00

Glede na število prijav si pridržujemo pravico do spremembe urnika. 

 

 POZOR!

Ker verjamemo, da je raznolikost gibanja izjemno pomembna za zdrav telesni razvoj in vsestransko funkcionalnost telesa, vam nakup karte omogoča obisk katerekoli vnaprej izbrane vadbe v okviru programov vadb za odrasle. Glede na izbrano število tedenskih obiskov si torej ob včlanitvi izberete termine katerihkoli vadb, ki jih boste obiskovali. Tako si lahko sestavite povsem svoj program, ki vam bo popolnoma pisan na kožo.

 

 Primer: katerakoli karta za 3x tedenski obisk terminov vam omogoča, da si vnaprej izberete tri različne (ali enake) termine vadb v enem tednu, na primer

  • > PON 19.30-20.30 (Pilates)
  • > SRE 19.00 - 20.00 (TRX)
  • > SOB 18.00 - 19.00 (Funkcionalna vadba)

 

Ne spreglejte tudi naše časovno omejene AKCIJE:

  • če pripeljete novega člana, ste deležni 50% popusta pri naslednjem nakupu enake karte, kot jo je kupil novi član.
  • *novi član je vsak, ki v vadbeni sezoni 2017/2018 ni bil sam včlanjen v društvo oziroma v društvo ni bil včlanjen njegov otrok.


PREDSTAVITEV VADBE

Pilates je preventivna vadba proti bolečinam v hrbtenici in osnova vsem športnim zvrstem. Poudarek je na manjših mišičnih skupinah, ki so pri ostalih treningih premalo ali napačno obremenjene. Pilates izboljšuje telesno držo in vzpostavlja povezavo med telesom in dušo.


Za koga je primerna?

Vadba je primerna za vsakogar, priporoča se tudi kot rehabilitacija po poškodbah.

Pri pilatesu je pomembna koncentracija. S pomočjo pravilne koncentracije se uskladita duh in telo. Vsak gib naj bi se mentalno kontroliral, pri čemer smo pozorni na celo telo. Pri tem pomembno vlogo igra zavestno dihanje, ki pomaga proti napetostim, hkrati pa zvišuje raven zavedanja celega telesa.


Kako poteka?

Pilates je celostna telesna vadba, s katero razvijamo in krepimo predvsem težje dostopne, manjše in šibkejše mišice, ki pripomorejo k pravilni in zdravi telesni drži, krepitvi mišic, izboljšani telesni pripravljenosti in koordinaciji ter bolj poudarjenemu samozavedanjuVaje se izvajajo počasi, tekoče in kontrolirano, ves čas smo osredotočeni na ritem dihanja. S tem ozaveščamo delovanje in aktivacijo mišic telesnega centra, kar zajema globoke trebušne mišice, mišice medeničnega dna ter hrbtne mišice. Vadba poteka ob spremljavi umirjene glasbe.

 

Za obiskovanje programa Pilates izpolnite pristopno izjavo.

Prijave sprejemamo po telefonu na številko + 386 1 542 20 80 ali po e-pošti na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


VcM-pilates1

5           9           4          

 

 

 

 

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste