Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

Sofinancira:
MOL logotip SLO promocijski mali 2
triglav

FS1 logo

MIZS logo

 

SZS1 logo
BTC City


sodelujemo v programu

S športom je življenje lepše

Joga

JOGA

TOREK

20.00 – 21.00

Glede na število prijav si pridržujemo pravico do spremembe urnika. 

 

POZOR!

Ker verjamemo, da je raznolikost gibanja izjemno pomembna za zdrav telesni razvoj in vsestransko funkcionalnost telesa, vam nakup karte omogoča obisk katerekoli vnaprej izbrane vadbe v okviru programov vadb za odrasle. Glede na izbrano število tedenskih obiskov si torej ob včlanitvi izberete termine katerihkoli vadb, ki jih boste obiskovali. Tako si lahko sestavite povsem svoj program, ki vam bo popolnoma pisan na kožo.


Primer: katerakoli karta za 3x tedenski obisk terminov vam omogoča, da si vnaprej izberete tri različne (ali enake) termine vadb v enem tednu, na primer

  • > PON 19.30-20.30 (Pilates)
  • > SRE 19.00 - 20.00 (TRX)
  • > SOB 18.00 - 19.00 (Funkcionalna vadba)

  •  

Ne spreglejte tudi naše časovno omejene AKCIJE:

  • če pripeljete novega člana, ste deležni 50% popusta pri naslednjem nakupu enake karte, kot jo je kupil novi član.
  • *novi član je vsak, ki v vadbeni sezoni 2017/2018 ni bil sam včlanjen v društvo oziroma v društvo ni bil včlanjen njegov otrok.


PREDSTAVITEV VADBE

Beseda joga izhaja iz sanskrtske besede yuj in pomeni povezavo in usklajenost dveh sil – telesa in uma. Joga je vedenje o samem sebi, spoznavanju sebe. Večina ljudi ponavadi išče odgovore zunaj sebe, ob vadbi joge pa najdemo odgovore znotraj sebe.


Za koga je primerna?

Jogo lahko vadi vsakdozačetniki in tudi tisti z več izkušnjami, saj se intenzivnost vadbe prilagodi posamezniku in dinamiki skupine.

Z vadbo joge vplivamo na našo notranjo moč, prizemljenost oz. stabilnost, samozavedanje in sprejemanje. Pri jogi je bistveno, da občutimo notranji mir in srečo. Torej to, kar si želi vsak izmed nas!


Kaj dosežemo z vadbo joge?

Cilj joge je aktivna sprostitev, kar pomeni da smo dejavni in hkrati sproščeni. Joga pomeni, da se naš um, telo in duša ob rednem in pravilnem izvajanju združijo. Človek si pridobi jasne misliumirjen um, sprosti in hkrati krepi svoje telo. Ob izvajanju joge dosežemo gibčnost telesa, krepimo mišice, razgibamo sklepe, izboljšamo prebavni trakt, občutimo veselje, razposajenost, več energije. Z redno vadbo joge lažje obvladujemo stres in vsakdanje napore.

Z vadbo joge se bomo naučili sprostitve ter kako te tehnike nato uporabiti v vsakdanjem življenju. Ob vadbi bomo spoznavali svoje telo in izboljšali telesno držo. Na koncu vsake ure je vključena sprostitev, ki nas bo osvežila ter pripravila na nov dan.


 Za obiskovanje programa Joga izpolnite pristopno izjavo.

Prijave sprejemamo po telefonu na številko + 386 1 542 20 80 ali po e-pošti na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

  

VcM-joga4

5           9           4          

 

 

 

 

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste