Sporočilo
 • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

Sofinancira:
MOL logotip SLO promocijski mali 2
triglav

FS1 logo

MIZS logo

 

SZS1 logo
BTC City


sodelujemo v programu

S športom je življenje lepše

Gimnastika in akrobatika za odrasle

 

ŠPORTNA GIMNASTIKA IN AKROBATIKA

ZA ODRASLE

SREDA

20.00 – 21.30

Glede na število prijav si pridržujemo pravico do spremembe urnika. 

 

POZOR!

Ker verjamemo, da je raznolikost gibanja izjemno pomembna za zdrav telesni razvoj in vsestransko funkcionalnost telesa, vam nakup karte omogoča obisk katerekoli vnaprej izbrane vadbe v okviru programov vadb za odrasle. Glede na izbrano število tedenskih obiskov si torej ob včlanitvi izberete termine katerihkoli vadb, ki jih boste obiskovali. Tako si lahko sestavite povsem svoj program, ki vam bo popolnoma pisan na kožo.


Primer: katerakoli karta za 3x tedenski obisk terminov vam omogoča, da si vnaprej izberete tri različne (ali enake) termine vadb v enem tednu, na primer

> PON 19.30-20.30 (Pilates)
> SRE 19.00 - 20.00 (TRX)
> SOB 18.00 - 19.00 (Funkcionalna vadba)
 
 

Ne spreglejte tudi naše časovno omejene AKCIJE:

 • če pripeljete novega člana, ste deležni 50% popusta pri naslednjem nakupu enake karte, kot jo je kupil novi član.
 • *novi član je vsak, ki v vadbeni sezoni 2017/2018 ni bil sam včlanjen v društvo oziroma v društvo ni bil včlanjen njegov otrok.


PREDSTAVITEV VADBE

Športna gimnastika je ena najbolj raznolikih športnih panog, kjer razvijamo prav vse gibalne sposobnosti ter krepimo prav vse mišične skupine. Tako pri športni gimnastiki kot pri akrobatiki se naučimo predvsem premagovati lastno telesno težo, pridobimo občutek za koordinacijo in okrepimo zavedanje svojega telesa.

 

Komu je namenjena?

Rekreativna vadba športne gimnastike in akrobatike je namenjena vsem odraslim, ki se želijo spoznati s tem prečudovitim športom ali rekreativno nadaljevati z vadbo tudi v odrasli dobi. Vadba je zasnovana tako, da vsak lahko napreduje glede na svoje telesne sposobnosti in interes. Glavni namen vadbe je boljše obvladovanje svojega telesa in ohranjanje gibalnih sposobnosti tudi v srednjih letih. Vadeči se lahko po želji vključijo tudi v rekreativni tekmovalni program in ponosno zastopajo naše društvo na tekmovanjih.

 

Kako poteka?

Vadba v uvodnem delu (30 min) poteka frontalno ali krožno po postajah in temelji na razvoju vseh gibalnih sposobnosti, ki so predpogoj za varno izvedbo prvin v glavnem delu vadbe (to so moč, gibljivost, hitrost, vzdržljivost, koordinacija, ravnotežje). Vaje izvajamo predvsem z lastno telesno težo, občasno pa tudi s pomočjo različnih rekvizitov in športnih orodij:

> ravnotežne deske in blazine,
> glidding discs,
> flexi bar,
> medicinke,
> ročke,
> TRX trakovi,
> koordinacijska lestev.


V glavnem delu (60 min) vadba poteka po postajah na različnih gimnastičnih orodjih: 

 • > skoki na veliki prožni ponjavi,
 • > skoki z male prožne ponjave,
 • > akrobatika na napihljivi akrobatski stezi,
 • > krogih,
 • > drogu,
 • > preskoku,
 • > moški in ženski bradlji,
 • > gredi.

Z vadbo okrepimo telo, ga napolnimo z novo energijo in osvojimo nekaj osnovnih prvin gimnastike ter akrobatike. Vadba poteka pod vodstvom trenerja športne gimnastike.


Vadba bo potekala od septembra do konca junija.


Za obiskovanje programa Gimnastika in akrobatika izpolnite pristopno izjavo.

Prijave sprejemamo po telefonu na številko + 386 1 542 20 80 ali po e-pošti na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

gim odrasli

5           9           4          

 

 

 

 

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste