Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

Sofinancira:
MOL logotip SLO promocijski mali 2
triglav

FS1 logo

MIZS logo

 

SZS1 logo
BTC City


sodelujemo v programu

S športom je življenje lepše

Funkcionalna vadba

FUNKCIONALNA

VADBA

PONEDELJEK (začetniki)

18.00 – 19.00

TOREK

19.00 – 20.00

SREDA

(začetniki)

18.00 – 19.00

ČETRTEK

19.00 – 20.00

PETEK

19.00 – 20.00

SOBOTA

11.15 – 12.15

Glede na število prijav si pridržujemo pravico do spremembe urnika. 

 

POZOR!
 

Ker verjamemo, da je raznolikost gibanja izjemno pomembna za zdrav telesni razvoj in vsestransko funkcionalnost telesa, vam nakup karte omogoča obisk katerekoli vnaprej izbrane vadbe v okviru programov vadb za odrasle. Glede na izbrano število tedenskih obiskov si torej ob včlanitvi izberete termine katerihkoli vadb, ki jih boste obiskovali. Tako si lahko sestavite povsem svoj program, ki vam bo popolnoma pisan na kožo.

 

Primer: katerakoli karta za 3x tedenski obisk terminov vam omogoča, da si vnaprej izberete tri različne (ali enake) termine vadb v enem tednu, na primer

> PON 19.30-20.30 (Pilates)
> SRE 19.00 - 20.00 (TRX)
> SOB 18.00 - 19.00 (Funkcionalna vadba)


Ne spreglejte tudi naše časovno omejene AKCIJE:

  • če pripeljete novega člana, ste deležni 50% popusta pri naslednjem nakupu enake karte, kot jo je kupil novi član.
  • *novi član je vsak, ki v vadbeni sezoni 2017/2018 ni bil sam včlanjen v društvo oziroma v društvo ni bil včlanjen njegov otrok.


PREDSTAVITEV VADBE

Današnji tempo in način življenja našemu telesu puščata velike posledice. Pri funkcionalni vadbi bomo izvajali kompenzacijske vaje za sedeči način življenja in s tem krepili in raztezali najbolj obremenjene mišice. Na ta način bomo pripomogli k izboljšanju telesne drže, zmanjšali bolečine v hrbtu in izboljšali vsakodnevno počutje.

 

Za koga je primerna?

Vadba je primerna za vsakogar in ne zahteva predznanja. Temelji na izvedbi vaj z lastno telesno težo ter manjšimi dodatnimi pripomočki, vadba pa je sestavljena tako, da povzročimo dvig srčnega utripa, pospešimo metabolizem in krepimo glavne mišične skupine. Na koncu ure sledita raztezanje in umirjanjeVadba je namenjena ohranjanju zdravega telesa, izboljšanju počutja ter pri preventivi pred poškodbami.

Ker gre za izvajanje kompleksnih vaj, kar pomeni, da krepimo oziroma razvijamo s posamezno vajo več mišičnih skupin hkrati in ne zgolj izolirane mišice, je takšna vadba priporočljiva za rekreativce in tudi za malo manj telesno aktivne in starejše posameznike, če izberete program za začetnike.


Kako poteka?

Funkcionalni trening je raznolika vadba, ki izboljšuje učinkovitost človeškega gibanja. Pri tej vadbi skrbimo za celostno krepitev telesa ter izboljšanje koordinacije, ravnotežja in gibljivosti. Vadba je sestavljena iz funkcionalnih gibov, ki so človeku dani z naravo, vendar se jih zaradi načina življenja vse preveč zapostavlja. 


Za obiskovanje programa Funkcionalna vadba izpolnite pristopno izjavo.

Prijave sprejemamo po telefonu na številko + 386 1 542 20 80 ali po e-pošti na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


 

VcM-funkcionalna vadba1  

5           9           4          

 

 

 

 

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste