Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

Sofinancira:
MOL logotip SLO promocijski mali 2
triglav

FS1 logo

MIZS logo

 

SZS1 logo
BTC City


sodelujemo v programu

S športom je življenje lepše

Zdrava vadba 50+

ZDRAVA VADBA 50+

PONEDELJEK (moški)

9.00 – 10.00

TOREK (ženske)

9.00 – 10.00

SREDA (moški)

9.00 – 10.00

ČETRTEK (ženske)

9.00 – 10.00

Glede na število prijav na posamezni termin si pridržujemo pravico do spremembe urnika. 

 

POZOR!
 

Ne spreglejte naše časovno omejene AKCIJE:

  • če pripeljete novega člana, ste deležni 50% popusta pri naslednjem nakupu enake karte, kot jo je kupil novi član.
  • *novi član je vsak, ki v vadbeni sezoni 2017/2018 ni bil sam včlanjen v društvo oziroma v društvo ni bil včlanjen njegov otrok.


PREDSTAVITEV VADBE

V zadnjem času se življenjska doba podaljšuje, zato je potrebno poskrbeti za kvalitetno življenje tudi v kasnejših letih našega življenja. K izboljšanju počutja in s tem h kvaliteti bivanja izjemno pripomore redna gibalna aktivnost. 


Komu je namenjena?

Zdrava vadbe 50+ je namenjena vsem, ki so že dopolnili 50 let starosti, pa tudi mlajšim, ki želijo izboljšati kvaliteto svojega bivanja, s tem da okrepijo svoje mišice, izboljšajo držo in zmanjšajo pojavnost in intenziteto bolečin, še posebej v predelih hrbtenice. Vadba je nizko intenzivna, sestavljajo pa jo različne vaje za krepitev mišic, razvoj ravnotežja in gibljivosti.


Kako poteka?

Skozi vadbo bomo izvajali vaje za moč, s katerimi bomo ohranjali mišično maso in predvsem upočasnjevali proces zmanjševanja kostne gostote (nastanka osteoporoze oz. napredovanja osteoporoze). Z enako mero skrbnosti se bomo posvetili vajam za ravnotežje, ki so pomembne zaradi kontrole gibanja ter preprečevanja padcev, ki so v starejših letih lahko zelo nevarni. Izvajali bomo tudi aerobno vadbo, ki bo poskrbela za izboljšanje srčno-žilnih in dihalnih funkcij, ki so zelo pomembne za ohranjanje vašega zdravja. 

 

Za obiskovanje programa Zdrava vadba 50+ izpolnite pristopno izjavo.

Prijave sprejemamo po telefonu na številko + 386 1 542 20 80 ali po e-pošti na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

vadba 50

5           9           4          

 

 

 

 

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste