Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

Sofinancira:
MOL logotip SLO promocijski mali 2
triglav

FS1 logo

MIZS logo

 

SZS1 logo
BTC City


sodelujemo v programu

S športom je življenje lepše

Zdrava vadba 50+

ZDRAVA VADBA 50+

PONEDELJEK (moški)

9.00 – 10.00

TOREK (ženske)

9.00 – 10.00

SREDA (moški)

9.00 – 10.00

ČETRTEK (ženske)

9.00 – 10.00

Glede na število prijav na posamezni termin si pridržujemo pravico do spremembe urnika. 

 

POZOR!

Ker verjamemo, da je raznolikost gibanja izjemno pomembna za zdrav telesni razvoj in vsestransko funkcionalnost telesa, vam nakup karte omogoča obisk katerekoli vnaprej izbrane vadbe v okviru programov vadb za odrasle. Glede na izbrano število tedenskih obiskov si torej ob včlanitvi izberete termine katerihkoli vadb, ki jih boste obiskovali. Tako si lahko sestavite povsem svoj program, ki vam bo popolnoma pisan na kožo.

 

Primer: katerakoli karta za 3x tedenski obisk terminov vam omogoča, da si vnaprej izberete tri različne (ali enake) termine vadb v enem tednu, na primer

  • > PON 19.30-20.30 (Pilates)
  • > SRE 19.00 - 20.00 (TRX)
  • > SOB 18.00 - 19.00 (Funkcionalna vadba)


Ne spreglejte tudi naše časovno omejene AKCIJE:

  • če pripeljete novega člana, ste deležni 50% popusta pri naslednjem nakupu enake karte, kot jo je kupil novi član.
  • *novi član je vsak, ki v vadbeni sezoni 2016/2017 ni bil sam včlanjen v društvo oziroma v društvo ni bil včlanjen njegov otrok.


PREDSTAVITEV VADBE

V zadnjem času se življenjska doba podaljšuje, zato je potrebno poskrbeti za kvalitetno življenje tudi v kasnejših letih našega življenja. K izboljšanju počutja in s tem h kvaliteti bivanja izjemno pripomore redna gibalna aktivnost. 


Komu je namenjena?

Zdrava vadbe 50+ je namenjena vsem, ki so že dopolnili 50 let starosti, pa tudi mlajšim, ki želijo izboljšati kvaliteto svojega bivanja, s tem da okrepijo svoje mišice, izboljšajo držo in zmanjšajo pojavnost in intenziteto bolečin, še posebej v predelih hrbtenice. Vadba je nizko intenzivna, sestavljajo pa jo različne vaje za krepitev mišic, razvoj ravnotežja in gibljivosti.


Kako poteka?

Skozi vadbo bomo izvajali vaje za moč, s katerimi bomo ohranjali mišično maso in predvsem upočasnjevali proces zmanjševanja kostne gostote (nastanka osteoporoze oz. napredovanja osteoporoze). Z enako mero skrbnosti se bomo posvetili vajam za ravnotežje, ki so pomembne zaradi kontrole gibanja ter preprečevanja padcev, ki so v starejših letih lahko zelo nevarni. Izvajali bomo tudi aerobno vadbo, ki bo poskrbela za izboljšanje srčno-žilnih in dihalnih funkcij, ki so zelo pomembne za ohranjanje vašega zdravja. 

 

Za obiskovanje programa Zdrava vadba 50+ izpolnite pristopno izjavo.

Prijave sprejemamo po telefonu na številko + 386 1 542 20 80 ali po e-pošti na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

vadba 50

5           9           4          

 

 

 

 

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste