Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

Sofinancira:
MOL logotip SLO promocijski mali 2
triglav

FS1 logo

MIZS logo

 

                 SZS1 logo


sodelujemo v programu

S športom je življenje lepše

6. OP Renč v skokih na VPP

V soboto, 2. 12. 2017, so se naši tekmovalci udeležili 6. OP Renč v skokih na VPP. Prva ekipa mlajših deklic se je v ekipni konkurenci povzpela na 6. mesto, ekipa mlajših dečkov pa na 2. Med njimi je bil Luka Ambrožič odličen 5. Zelo uspešna sta bila naša mladinca - Borut Eberl je zasedel 2., Kris Flajs pa 3. mesto. Med članicami je bila Patricija Glinšek odlična 3., Andraž Bricelj pa je bil med člani 6. Čestitke vsem tekmovalcem!

Oglejte si rezultate 6. OP Renč ter končno razvrstitev za Pokal Slovenije.

6. OP Renč na VPP in DP MŠG Ruše

Prvi vikend v decembru bo zelo pester, saj bo v soboto, 2. decembra 2017, v Renčah potekalo 6odprto prvenstvo v skokih na veliki prožni ponjavi, ki bo hkrati tudi 2. tekma za Pokal Slovenije. Tekma se bo začela ob 10.00 uri, točen urnik pa bo znan nekaj dni pred tekmovanjem. V nedeljo, 3. decembra, pa bo v Rušah potekalo še državno prvenstvo v moški športni gimnastiki (program obveznih vaj). 

Na obeh tekmovanjih se bodo predstavili tudi naši tekmovalci, zato vas vljudno vabimo na ogled!

OP v skokih z MPP v Beogradu

Drugi vikend v novembru so se naši starejši dečki in deklice pomerili na odprtem prvenstu Beograda v skokih z male prožne ponjave. Poleg tega, da so na tekmovanju dosegli lepe rezultate, je bil vikend v Beogradu nepozaben tudi zaradi odličnih čevapčičev, turističnega ogleda znamenitosti mesta in predvsem nepozabne družbe. Na tej povezavi si lahko ogledate nekaj fotografij, tu pa še kratek video.

DP v akrobatiki

V nedeljo, 19. novembra 2017, bo v športni dvorani Edvarda Peperka na Leskoškovi 7 v Ljubljani potekalo državno prvenstvo v akrobatiki. Panoga je dinamična, zato bo tekmovanje zanimivo tudi za gledalce. Urnik temovanja bo znan naknadno. Vabljeni!

5           9           4          

 

 

 

 

Vse pravice pridržane © 2014 Športno društvo Moste