Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

Sofinancira:
MOL logotip SLO promocijski mali 2
triglav

FS1 logo

MIZS logo

 

                 SZS1 logo


sodelujemo v programu

S športom je življenje lepše

DP v akrobatiki

V nedeljo, 19. novembra 2017, bo v športni dvorani Edvarda Peperka na Leskoškovi 7 v Ljubljani potekalo državno prvenstvo v akrobatiki. Panoga je dinamična, zato bo tekmovanje zanimivo tudi za gledalce. Urnik temovanja bo znan naknadno. Vabljeni!

Hollyev memorial v ŽŠG in MŠG

V Brežicah je 28. 10. 2017 potekal Hollyev memorial, na katerem so bile naše tekmovalke odlične v stopenjskem programu ŽŠG, tekmovalci pa v programu obveznih vaj za dečke. Dosegli smo nekaj dobrih rezultatov in s tem uspešno nadaljevali z začetkom nove sezone. DEKLICE: 2. stopnja ekipno: 2. mesto; 2. stopnja posamezno: 4. mesto: Klara Duralija in Enja Košorok. 3. stopnja ekipno: 3. mesto. 4. stopnja 13+ ekipno: 1. mesto; posamezno: 1. mesto: Liza Mikeln, 2. mesto: Teja Žižek, 3. mesto: Ana Mislej. DEČKI - OV1: 2. mesto ekipno; posamezno: 6. mesto Tilen Pohole Malis. Fotografije si oglejte na naši facebook strani.

Koledar tekmovanj za leto 2017

Do konca koledarskega leta 2017 naš čakajo še naslednja tekmovanja:

  • OP Beograd: 11. november 2017
  • DP AKR: 19. november 2017 
  • OP Renč VPP: 2. december 2017 
  • DP MŠG OV: 2. december 2017

3. Pokal Slovenije v športni gimnastiki (GZV)

Naši tekmovalci in tekmovalke so se 21. 10. 2017 udeležili tekmovanja za Pokal Slovenije v športni gimnastiki (program GZV) v Renčah. Dosegli so nekaj lepih rezultatov: cicibanke so v ekipni konkurenci osvojile odlično 3. mesto, ekipi cicibanov pa sta osvojili 1. in 5. mesto. Mlajše deklice so zasedle 5. mesto, mlajši dečki pa so postali zmagovalci v svoji kategoriji. Naši tekmovalci so se odlično odrezali tudi v posamični konkurenci. Rezultate s tekmovanja si lahko pogledate tukaj, fotografije pa tukaj.

5           9           4          

 

 

 

 

Vse pravice pridržane © 2014 Športno društvo Moste