Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

Sofinancira:
MOL logotip SLO promocijski mali 2
triglav

FS1 logo

MIZS logo

 

SZS1 logo
BTC City


sodelujemo v programu

S športom je življenje lepše

Predstavitev

SDMlogo

 

 

 

 

Športno društvo Moste je društvo z dolgoletno tradicijo, saj je bilo ustanovljeno že daljnega leta 1908, leta 1954 pa je začelo delovati v objektu na Proletarski 3, kjer domuje še danes.  

Danes v okviru Športnega društva Moste ponujamo vadbo za vse generacije. Ponujamo tako različne oblike rekreacije, kot tudi programe kakovostnega in vrhunskega športa za otroke in mladino.

  


vrh sport2Med PROGRAMI KAKOVOSTNEGA IN VRHUNSKEGA ŠPORTA ponujamo naslednje olimpijske športne panoge, ki so vse tudi pod okriljem Gimnastične zveze Slovenije:

ŠPORTNA GIMNASTIKA

AKROBATIKA

RITMIČNA GIMNASTIKANaši REKREATIVNI IN ŠPORTNO-VZGOJNI PROGRAMI pa so namenjeni vsem, ki želijo aktivno in zdravo preživljati svoj prosti čas, ne glede na starost:

VADBA ZA PREDŠOLSKE OTROKE je namenjena otrokom od dveh let naprej do vstopa v šolo. Otroci skozi igro usvajajo osnovne gibalne vzorce in postavljajo temelje za zdrav in aktiven življenjski slog ter skladen telesni razvoj.

VADBA ZA OTROKE IN MLADINO je namenjena vsem otrokom in mladostnikom od vstopa v šolo do 18. leta starosti, ki želijo spoznati svet gimnastike in akrobatike na rekreativni ravni.

VADBA ZA ODRASLE je vadba za vse, ki si želijo v svoj vsakdanjik vnesti več gibanja in aktivnosti. Ponujamo širok spekter skupinskih vadb, kjer vsak lahko izbere sebi najljubšo:

VcM-funkcionalna vadba2

 

> rekreativci lahko izbirate med tekaško vadbo, aerobiko, jogo in pilatesom, funkcionalno in visokointenzivno vadbo ter športno gimnastiko in akrobatiko za odrasle


> vsi starejši se lahko pridružite našemu programu Zdrave vadbe 50+


> vsak od vas lahko poljubno kombinira vse vadbene programe vadb za odrasle in si tako ustvari povsem svoj, sebi prilagojen vadbeni program

 V Športnem društvu Moste ponujamo tudi DRUGE AKTIVNOSTI ZA OTROKE:

ZIMOVANJE V CERKNEMpredst

ŠPORTNE POČITNICE V SAVUDRIJI

TEČAJ ROLANJA

PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE5           9           4          

 

 

 

 

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste